Pametna ušteda u novom Eurospin katalogu

Cover_1280x960

Od otvorenja prve Eurospin trgovine u Hrvatskoj prošlo je mjesec dana, dovoljno da bismo istražili što to ovaj hrvatski lanac talijanskih korijena ima novoga za ponuditi. Uvjerili smo se da ima čime konkurirati na našem tržištu i zadovoljiti sve potrebe hrvatskih potrošača.

Ono što Eurospin izdvaja od ostalih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj jest činjenica da prodaje isključivo vlastite robne marke. Razlog je vrlo jednostavan: Pametna kupnja. Ova uspješna filozofija spaja kvalitetne proizvode i vrlo povoljne cijene preko 2.500 proizvoda u ponudi. Uz to, Eurospinov asortiman posebno je prilagođen svakodnevnim potrebama upravo hrvatskih kupaca, i to proizvodima osmišljenim u suradnji s lokalnim proizvođačima.

Uz redovito niske cijene, Eurospin se trudi svoju ponudu učiniti još povoljnijom kroz razne akcije, šok ponude, kao i vrijedne poklone uz kupnju. Listanje Eurospin kataloga tako postaje novi tjedni ritual za planiranje nabavke uz Pametnu uštedu kućnog budžeta!

Iz Eurospin kataloga koji vrijedi od četvrtka 17. rujna, izdvajamo odličnu ponudu velikih pakiranja za Pametnu uštedu, kao što je:

Tjestenina spaghetti ili penne rigate (1.5 kg) za 8.49 kuna

Novi katalog predstavlja i bogat izbor raznih vrsta kave robne marke Don Jerez, među kojima se posebno ističe ekonomično pakiranje:

Kava classico (4 x 250 g) za 39.99 kuna – što je svega 10 kuna za ciglicu kave!

Od ostalih proizvoda koje ne treba propustiti 19. i 20. rujna u Vikendu ludih cijena, tu je:

Tekući deterdžent za rublje (4 l) za 19.99 kuna – dakle, 1 litra za samo 5 kuna!

Kao šećer na kraju ostavljamo Šok ponudu koja kreće od subote 19. rujna:

Ciklonski usisavač bez vrećice za samo 539.99 kuna – uz napomenu da je količina ograničena, stoga požurite u Eurospin!

Najnoviji katalog u cijelosti istražite na službenoj stranici Eurospin Hrvatska.

Hrvatska
Sponzorirani sadržaj