Pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice

Ove subote pridružite se akciji “Gorica se kreće“

Start i cilj akcije “Gorica se kreće“ bit će na VIP parkingu Gradskog stadiona u Velikoj Gorici, a sudionici će hodati i trčati pješačkim stazama na Aveniji Ivana Pavla II
sinisa-finale-1024×768

Rotary klub Velika Gorica u subotu, 27. siječnja organizira akciju ”Gorica se kreće“. Radi se o akciji koja promovira kretanje kao osnovu zdravog načina života, ali ta akcija ima i humanitarni cilj.

Naime, u sklopu akcije prikupljat će se novčana sredstva koja će Rotary klub Velika Gorica donirati goričkom Judo klubu osoba s invaliditetom Fuji i goričkom Para atletskom klubu Uspon. ”Gorica se kreće“ održava se pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice i gradonačelnika Krešimira Ačkara. Novac koji se prikupi donacijama “pretvorit“ će se u kilometre koje će u subotu prehodati ili pretrčati sudionici akcije. Jedan kilometar u tom preračunavanju vrijedi 50 eura.

Start i cilj akcije “Gorica se kreće“ bit će na VIP parkingu Gradskog stadiona u Velikoj Gorici, a sudionici će hodati i trčati pješačkim stazama na Aveniji Ivana Pavla II. Akcije počinje u subotu, 27. siječnja u 10 sati, a sudionici se prije toga trebaju prijaviti i registrirati za sudjelovanje na prostoru VIP parkinga Gradskog stadiona.

Donacije se mogu uplatiti na žiro-račun za humanitarnu akciju “Gorica se kreće“
IBAN: HR3923600001503355041 otvorenom kod Zagrebačke banke.

“Gorica se kreće“ svojevrsni je nastavak humanitarnog maratona kojeg je u siječnju 2023. u Velikoj Gorici pretrčao Siniša Drobnjak, gorički poduzetnik, humanitarac i član Rotary kluba Velika Gorica. Za svoj dobrotvorni rad Drobnjak dobio je krajem prošle godine i nagradu Grada Velike Gorice Turopoljsko srce.

Događanja
Velika Gorica