Svi su dobro došli

Otvorene prijave za Sajam obrta i rukotvorina u Križu

Mali, urbani sajam na koji su uvijek dobro došli svi kreativci sa svojim rukotvorinama, obrtnici i OPG-i, održat će se u subotu 24. kolovoza od 14 sati u središnjem parku u Križu
IMG_3158

I ove godine Općina Križ organizira Sajam obrta i rukotvorina u sklopu brojnih manifestacija kojima se obilježava Dan Općine Križ. Mali, urbani sajam na koji su uvijek dobro došli svi kreativci sa svojim rukotvorinama, obrtnici i OPG-i, održat će se u subotu 24. kolovoza od 14 sati u središnjem parku u Križu.

-Pozivamo sve zainteresirane, obrtnike, umjetnike, proizvođače domaćih proizvoda iz Općine Križ i okolnih jedinica lokalne samouprave da nam se pridruže u želji da našim sugrađanima i svim posjetiteljima ponudimo nekomercijalnu, unikatnu ponuda rukotvorina, domaćih likera, meda, sira i ostalih prerađevina od lavande, bučinog ulja, ručno rađenih predmeta i slično- poručuju organizatori.

Uz Sajam obrta i rukotvorina pripremljeni su i zanimljivi sadržaji za djecu i odrasle. Društvo Naša djeca Vladimir Nazor Križ pridružit će se sa svojim slatkim i slanim Kriškim oblizekima, bit će tu pjesme i plesa KUD-a Graničar u suradnji s udrugom umirovljenika Općine Križ, a Udruga Škaf i ove godine priprema degustaciju vina svojih članova. Za najmlađe se priprema i viteški tabora Reda čuvara Grada Zagreba, dok će večer završiti koncertom legendarnog Prljavog kazališta.

Budući da je sudjelovanje na sajmu besplatno, a broj izlagača ograničen, iz Općine molimo sve zainteresirane udruge, zadruge, OPG-e te sve ostale kreativce, da se za sudjelovanje na Sajmu obrta i rukotvorina prijave najkasnije do 20. kolovoza, a prijavnica za Sajam može se preuzeti OVDJE.

Događanja
Križ