Otkazana Štruklijada, štrudlijada i kestenijada u Mariji Gorici

Ovogodišnja četvrta subota u listopadu neće biti ispunjena izlagačima, izvođačima i posjetiteljima na Štruklijadi. Zbog sigurnosti sviju nas, odlučili smo ove godine ne organizirati Štruklijadu, poručila je načelnica Marica Jančić

Iako je načelnica Marije Gorice Marica Jančić vjerovala kako će epidemiološka situacija biti povoljna te da će se nadaleko poznata manifestacija Štruklijada, štrudlijada i kestenijada moći održati, ista je nažalost otkazana. Razlog otkazivanja je koronavirus i sigurnost svih sudionika, koji će vjeruje načelnica jedba dočekati sljedeću godinu kako bi se svi zajedno ponovno mogli družiti.

“Jesen u svoj svojoj raskoši i ljepoti, tiho je ušla u naš kraj. Ove godine tiše nego inače. KORONA JE KRIVA!

Ovogodišnja četvrta subota u listopadu neće biti ispunjena izlagačima, izvođačima i posjetiteljima na Štruklijadi. Zbog sigurnosti sviju nas, odlučili smo ove godine ne organizirati Štruklijadu.

Žao nam je zbog toga jer svi ćemo ostati uskraćeni za jedno lijepo okupljanje i druženje koje bismo pamtili i prebrali u svojim srcima i sjećanjima. Veselimo se ipak idućoj godini, nadamo se bez bolesti, u kojoj ćemo se u našoj Mariji Gorici družiti uz najbolje štrukle i štrudle u zagrebačkom kraju” poručila je načelnica Jančić.