Opuštena i zabavna atmosfera na svakom koraku Dugoselskog piknika

Sudeći prema odazivu građana, najmlađih i njihovih roditelja, prvi dan Dugoselskog piknika u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo, Grada Dugog Sela i pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije počeo je više nego odlično - opušteno, zabavno i u sjajnoj atmosferi

Posjetitelje je od samih jutarnjih sati dočekao bogati program događanja – od bazena s mini pedalinama, napuhanaca za djecu, vožnja EcoGoCartovima za velike i male, a tu je i prava mala pješčana plaža s ligeštulima i suncobranima. Naravno za sve goste osigurana je fina gastro ponuda pića i ića – hamburgera, koktela, pive, sokova, prefinih fritula, nezaobilaznih slatkiša, uz bogatu ponudu OPG-ova. Prijepodne za djecu je održana lutkarska predstava „Mudra glava malog mrava“ Produkcije Z, a nakon toga nagrađivane članice Plesnog kluba „Lana“ održale su svoje uvijek rado viđene efektne nastupe.

U poslijepodnevnim satima za sve male kreativce organizirana je Likovna radionica oslikavanja shopper torbi koje će naravno moći ponijeti kući i naravno koristiti. Nakon toga slijede dječje igre s vodom koje će voditi vesele snage Rođendaonice i igraonice Miki Maus. A za odrasle planirano je Beer pong natjecanje te samo za oči naših dama – Izbor za mistera beer đira. Prijave za Mistera su u tijeku i to do 18.30 sati, na šanku Beer đira. Dečki, nemojte se sramiti! U večernjim satima očekuje se nastup Casino Royal banda i naravno dobra zabava do dugo u noć.

Sutradan uz sve zanimljive aktivnosti za najmlađe, posjetiteje očekuje Roštiljada natjecateljskog karaktera. Pet ekipa borit će se za titulu najboljeg Grill majstora, a sve pripremljene delicije na kraju će biti posjetiteljima ponuđene na kušanje.

-Pozivamo posjetitelje da ponesu dekice i uživaju u pikniku pod krošnjama Parka I. B. Mažuranić- poručuju organizatori iz POU-a Dugo Selo.

U poslijepodnevnim satima ponovit će se Beer pong natjecanje, a onda slijedi omiljena zabava za sve naraštaje – Piknik pub kviz, i to na dekicama! U pauzama kviza za dobru atmosferu pobrinut će se stand-up komičar Goran Vugrinec. U večernjim satima bit će tradicionalno puštanje lampiona nakon kojeg Dugoselski piknik zaključuje nastup banda Acustic duo lipa.