Općina Rugvica organizira veliki Sajam OPG-a

Posljednjih godina broj obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava na području Općine Rugvica u konstantnom je porastu. Želeći ljudima osigurati što lakši plasman proizvoda na tržište Općina je u dogovoru s IKEOM odlučila izgraditi i novu tržnicu uz Designer Outlet Centar na kojem će upravo OPG-ovi s područja Rugvice i Zagrebačke županije imati prvenstvo prodaje svojih proizvoda.

Kako bi im dodatno pripomogli u brendiranju i reklamiranju, općinsko vodstvo predvođeno načelnikom Matom Čičkom odlučilo je organizirati i Sajam OPG-a koji će se ispred Društvenog doma u Rugvici održati 16. lipnja.

-Sve lokalne samouprave trebale bi poticati ovakav vid promocije domaćih proizvođača, a ono što nas je dodatno potaknulo na organizaciju Sajma je i tržnica koja će se uskoro otvoriti, a na kojoj će naši domaći proizvođači moći puno lakše plasirati svoje proizvode do krajnjih kupaca- kazao je načelnik Mato Čičak kod kojeg se ova ideja rodila za vrijeme Uskršnjeg sajma u Dubravici gdje su većinom bili zastupljeni tamošnji OPG-ovi.

Ovom prilikom iz Općine pozivaju sve OPG-ove koji žele promovirati svoje proizvode da se jave u Općinu i uveličaju ovu manifestaciju na kojoj sve posjetitelje očekuje i bogat kulturno- umjetnički program, u kojem će uz KUD-ove nastupiti i djeca iz vrtića.

Hrvatska
Općina
Ostalo
Rugvica
Zagrebačka županija