Općina Farkaševac financira nabavu radnih bilježnica za osnovnoškolce

Općina Farkaševac je u svom proračunu osigurala 30 tisuća kuna za nabavku radnih bilježnica za osnovnoškolce sa svog područja koji nisu obuhvaćeni odlukom koju je donijela država

Općina Farkaševac

Prema odluci Vlade početkom lipnja, svi učenici osnovnih škola u Hrvatskoj i ove će školske godine, koja započinje u rujnu, dobiti besplatne udžbenike, a besplatne udžbenike dobit će i učenici srednjih škola čije su obitelji korisnici zajamčene minimalne naknade, za što su sredstva osigurana u državnom proračunu.

Isto tako, Vlada je donijela odluku da učenicima osnovnih škola, iz obitelji koje su korisnici minimalne naknade ili su članovi obitelji korisnika naknade za nezaposlene hrvatske branitelje, država financira i nabavku radnog materijala.

Općina Farkaševac je u svom proračunu osigurala 30 tisuća kuna za nabavku radnih bilježnica za osnovnoškolce sa svog područja koji nisu obuhvaćeni odlukom koju je donijela država. Iz Općine ističu kako će škola odraditi postupak nabave tako da će učenike radne bilježnice dočekati u školi na početku nastave u novoj školskoj godini.