Okupili se nogometaši ždralovske Mladosti, sportski direktor Marko Nujić slaže igračku križaljku

Predsjednik Renato Radić, sportski direktor Marko Nujić i ostala vojska vrijednih klupskih operativaca uzela je tek nekoliko dana predaha, a već jučer bili su na terenu, jer Mladost je započela s pripremama za novu sezonu

Damir Spehar/PIXSELL

Nogometaši Mladosti iz Ždralova zastali su na posljednjoj prepreci u kvalifikacijama za ulazak 1. HNL (drugi nogometni rang). U odlučujućoj utakmici boljima su se pokazali igrači Vukovara 91, koji su postali novim prvoligašima. Mjesta tugovanju u Ždralovima nije bilo, jer trebalo je započeti sa slaganjem priče za novoformiranu 2. HNL (jedinstveni treći nogometni rang).

Predsjednik Renato Radić, sportski direktor Marko Nujić i ostala vojska vrijednih klupskih operativaca uzela je tek nekoliko dana predaha, a već jučer bili su na terenu, jer Mladost je započela s pripremama za novu sezonu. Trener Danijel Lovrić i njegov pomoćnik Tihomir Bradić zajedno s ostatkom stručnog stožera okupili su igrače koje su upoznali s priprema, ali i ciljevima za nadolazeću sezonu.

-Na prozivci je bilo 26 igrača, od kojih su neki na probi. Pripreme ćemo odraditi na igralištu u Ždralovima, a postoji mogućnost da tjedan dana odradimo u Daruvarskim toplicama- rekao nam je uvijek dostupni sportski direktor Marko Nujić.

Ždralove su ljetos napustili Žabec, Behram, Milinović, Vrbanić, Abramović i Čulo, dok su klubu za sada pristupili Domović, Colarić, Franceković, Raužan, Felipe, Ljuboja, Bošnjak, Bujan i Čordaš- govori nam Nujić, koji i dalje slaže igračku križaljku.

-Prijelazni rok za nas još nije završen, želja je dovesti tri kvalitetna igrača. Naše se ambicije znaju biti u gornjoj polovici i razvijati mlađe igrače. Osim seniora, ove godine ulazak u ligu više izborili su i juniori koji će igrati Prvu ligu- ističe Marko Nujić.

Tijekom pripremnog perioda Mladost će igrati protiv Slaven Belupa, Dugog Sela, Belišća, BSK-a, Kustošije, Vrbovca, Slatine i u generalki Bjelovara u finalu županijskog Kupa.