Od srijede ponovno klizanje na Šalati

Na radost svih građana i korisnika, u srijedu, 18. studenog otvara se klizalište na SRC Šalata
klizanje sal

Klizanje na otvorenom Klizalištu Šalata, za praznik Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, biti će moguće u tri termina i to: 10:45 – 12:15 sati, 18:15 – 19:45 sati i 20:45 – 22:15 sati.

Redovni termini klizanja za građanstvo na rasporedu su od srijede do petka u terminu od 18:00 – 19:30 sati, dok se subotom, nedjeljom i praznicima klizati može u tri termina – 10:45 – 12:15 ; 18:15 -19:45 , 20:45 – 22:15 sati.

Cijena ulaznice radnim danom, vikendom i praznikom u prijepodnevnom terminu iznosi 15 kuna, kolika je i cijena za najam klizaljki ukoliko nemate vlastite. Subotom, nedjeljom i praznikom poslije podne cijena ulaznice je 20 kuna, a ista je cijena i za posudbu klizaljki.

Kako bi klizanje svima bilo ugodnije, organizatori molegrađanane da zbog svog zdravlja i zdravlja njihovih djelatnika, na prostoru klizališta Šalata pridržavaju propisanih epidemioloških mjera: na ulazu u prostor klizališta provodi se mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom – posjetiteljima s povišenom tjelesnom temperaturom nije dozvoljen ulaz na objekt, prilikom ulaska na klizalište posjetitelji se trebaju upisati u evidencijske liste, dezinficirati ruke i obvezno nositi masku, obvezno držanje fizičkog razmaka od 1,5 metra na otvorenom i 2 metra u zatvorenom prostoru, obvezno nošenje maske u svim zajedničkim zatvorenim prostorima klizališta, dok nošenje maske tijekom samog klizanja nije obvezno uz održavanje propisanog razmaka.

 

Događanja
Grad Zagreb
Hrvatska