Od 13. do 19. svibnja FLORAART

Ovogodišnje izdanje FLORAARTA okupit će preko 200 izlagača
florarat-2019-1

Bogati program 54. međunarodne vrtne izložbe FLORAART 2019. najavili su na Bundeku zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, voditelj Podružnice Zrinjevac Igor Toljan te dopredsjednik Izvršnog odbora Floraart Darko Uidl.

Ovogodišnje izdanje FLORAARTA okupit će preko 200 izlagača, a za sve posjetitelje, kojih se očekuje više od 300 tisuća, osigurana je besplatna autobusna karta na liniji od Mažuranićevog trga do Bundeka, besplatni električni vlakić koji će prometovati na prostoru održavanja izložbe te vlakić koji će voziti od parkirališta na istočnoj strani Bundeka do rotora.

Gradonačelnik Bandić prisjetio se samih početaka ove vrtne izložbe koja se održavala na Gornjem gradu te je, na prijedlog nekadašnjeg voditelja Zrinjevca Ante Ledića, preseljena u Boćarski dom, a sada se već 14. godinu za redom održava na Bundeku.
-Sretan sam što se još jedan FLORAART održava na Bundeku – dnevnom boravku Zagrepčana. Hvala svima koji su sudjelovali i sudjeluju u organizaciji ovog dugogodišnjeg hortikulturnog događaja- zaključio je Bandić.

Igor Toljan je istaknuo da ova vrtna izložba ne bi bila moguća bez združenog rada cijeloga Zagrebačkog holdinga i njegovih podružnica te pokroviteljstva Grada Zagreba i Turističke zajednice grada Zagreba.

Ovogodišnji FLORAART održat će se od 13. do 19. svibnja, kada će ga tradicionalnim koncertom zatvoriti poznata hrvatska violončelistica Ana Rucner.

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo