Obitelj Slunjski dobila privremeni stan

Do izgradnje novog doma u Kablu, obitelj Slunjski bit će smještena u stanu u centru Farkaševca, koji se nalazi iznad Doma zdravlja
cropped-Foto_općina-Farkaševac

Osmeročlana obitelj Slunjski iz Kabla koja je u požaru koji je izbio 22. kolovoza, ostala bez doma, pronašla je privremeni smještaj. Općina Farkaševac osigurala im je privremeni stan u kojem će boraviti do izgradnje novog doma. Ključeve stana u centru Farkaševca, koji se nalazi iznad Doma zdravlja u kojem će boraviti uručio je načelnik Dražen Draganić.

–Obitelj će u tom stanu biti smještena u vrijeme izgradnje njihove kuće. Kao što svi znamo izgradnja kuće ne može biti gotova u nekom kratkom roku i ako do idućeg ljeta bude gotova i useljiva bit će dobro. Općina će i financijski pomoći svojom donacijom za samu izgradnju kuće, a ovu pomoć bi trebali potvrditi općinski vijećnici– rekao je načelnik Dražen Draganić.

Ukoliko i vi želite pomoći obitelji Slunjski to možete učiniti uplatom na tekući račun u Zagrebačkoj banci : Kristijan Slunjski , IBAN HR : 2823600003222836118 u opis plaćanja možete napisati donacija. Adresa: Kristijan Slunjski Kabal 81. Farkaševac , 10344 Farkaševac.

Farkaševac
Hrvatska
Općina
Ostalo
Zagrebačka županija