Dobra suradnja

Obedišće Ježevsko dobiva kombinirano betonsko igralište

Bit će to jedna lijepa sportska priča za cijelo mjesto
DSC_7686

DVD Obedišće Ježevsko proteklog je vikenda javnosti predstavio vatrogasno spremište kojim su podigli rad društva. Inicijalna sredstva za projekt dala je Zagrebačka županija, nakon čega je Općina osigurala ostatak sredstava kako bi se spremište i izgradilo. Podršku društvo osobno je došao dati i načelnik Mato Čičak i predsjednik Općinskog vijeća Nenad Jakšić, koji su s članovima društva porazgovarali o budućim projektima vezanim uz ovo mjesto.

-Njihov zahtjev usvojili smo lani i eto oni su napravili garažu gdje su spremili opremu za svoje operativce, a vjerujem kako će u garažu uskoro doći i kombi vozilo- istaknuo je načelnik Mato Čičak, koji je mještane obradovao s viješću kako će se na mjestu društvenih okupljanja izgraditi betonsko igralište.

-Već smo napravili više takvih igrališta, koje ćemo napraviti i u Obedišću što ćemo uvrstiti u rebalans proračuna na idućem Vijeću. Također, tamo ćemo prebaciti i dječje igralište koje se nalazilo u Vatrogasni dom. Bit će to jedna lijepa sportska priča za cijelo mjesto- otkrio nam je načelnik.

Mjesto budućeg betonskog igrališta

Ovo je samo jedan od primjera kako Općina i općinsko vodstvo imaju sluha za sve dobre prijedloge svojih mještana.

-Od početka našeg mandata mi funkcioniramo upravo tako da slušamo prijedloge naših mještana. Mogu reći da sve ono što j realno i životno usvajamo i realiziramo u najkraćem mogućem roku- zaključio je Čičak.

Događanja
Rugvica