Novo izdanje Sajma stipendija i visokog obrazovanja online

Na internetskoj stranici www.iro.hr svoje će ponude sutra predstaviti više od 30 domaćih i inozemnih visokih učilišta i drugih institucija
sajam stipendija i visokog obrazovanja Davorin Višnjić/PIXSELL

Institut za razvoj obrazovanja organizira u sutra, 25. studenoga 16. sajam stipendija i visokog obrazovanja na internetskoj stranici www.iro.hr, gdje će svoje ponude predstaviti više od 30 domaćih i inozemnih visokih učilišta i drugih institucija.

Uz virtualne štandove na kojima će sveučilišta, veleučilišta, državne institucije, veleposlanstva, tvrtke i zaklade predstaviti svoje studijske programe, stipendije, održat će se i online predavanja i diskusije o tome kako se uspješno pripremiti za upis na studij, prijavu za stipendije, ispite za studij u inozemstvu, kako studirati u vrijeme pandemije ili realizirati studentsku stručnu praksu.

Agencija za mobilnost i programe EU na svojem će virtualnom štandu informirati studente kako mogu tijekom studija otići na studentsku razmjenu u zemlje Europske Unije putem stipendije Erasmus+. Također, predstavnici Agencije održat će predavanje kako uspješno napisati životopis u formatu Europassa pomoću kojih će se studenti moći uspješnije kretati između sveučilišta i tvrtki unutar EU.

Posjetitelji će moći “zaviriti” u brojna visoka učilišta i institucije Austrije i drugih zemalja Europe, Sjeverne Amerike i Japana.

Događanja
Hrvatska