Novi Marof dobio nogometni teren s umjetnom travom

Novo nogometno igralište otvoreno je u sklopu sportskog parka
GNM-Primopredaja-novog-nogometnog-terena-7 Grad Novi Marof

Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, otvorio je novo nogometno igralište s umjetnom travom u sklopu sportskog parka u Novom Marofu.

– Otvaranje novo igrališta s umjetnom travom u Novom Marofu nastavak je naših težnji da se poboljša infrastruktura diljem zemlje, u tom kontekstu izuzetno sam zadovoljan još jednim uspješno dovršenim projektom. Hrvatski nogometni savez će i dalje podupirati ovakve projekte te sam siguran da će na novim terenima nicati budući hrvatski reprezentativci, rekao je između ostaloga Kustić koji je predvodio delegaciju HNS-a.

Svečanom otvaranju prisustvovali su i gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač i predsjednik Nogometnog kluba Novi Marof Ivan Tuk koji je također bio vidno zadovoljan.

– Oduševljeni smo novim igralištem, vidjeli ste i sami koliko djeca uživaju u njemu. Ovaj će teren puno značiti za naš klub i, općenito, za sport u Novom Marofu. Nogometni klub Novi Marof ima preko 200 registriranih igrača i ovaj će teren u velikoj mjeri doprinijeti kvaliteti treninga i podizanju kvalitete na višu razinu.

Događanja
Hrvatska
Regija
Sport