Novi kompleks Naftalana čeka uporabnu dozvolu

Razvojni projekt „Naftalan 2 s unutarnjim i vanjskim bazenima“ vrijedan je gotovo 63,5 milijuna kuna, a podrazumijevao je izgradnju vanjskog i unutarnjeg bazena, bolničke kuhinje i restorana, dvorane za kinezioterapiju, polivalentnu dvoranu i bolničko parkiralište

SB Naftalan

-Zanima me u kojoj je fazi investicija razvojnog projekta Naftalan i kada se može očekivati otvorenje novih bazena- upitala je na aktualnom satu Županijske skupštine vijećnica Ivana Fučkan.

Razvojni projekt „Naftalan 2 s unutarnjim i vanjskim bazenima“ vrijedan je gotovo 63,5 milijuna kuna, a podrazumijevao je izgradnju vanjskog i unutarnjeg bazena, bolničke kuhinje i restorana, dvorane za kinezioterapiju, polivalentnu dvoranu i bolničko parkiralište.

-Sve nedostatke koje smo imali nakon prvog tehničkog pregleda smo uklonili. Nakon što dobijemo uporabnu dozvolu otvorit ćemo taj objekt za građanstvo. Svečano otvorenje bit će upriličeno kada se steknu bolji epidemiološki uvjeti- odgovorio je ravnatelj Specijalne bolnice Naftalan Goran Maričić.

Glavni cilj projekta je povećanje standarda pružanja zdravstvenih usluga iz osnovnog zdravstvenog osiguranja, ali i dostupnosti te kvalitete zdravstvenih usluga medicinske rehabilitacije, fizikalne terapije, dermatovenerologije i drugih zdravstvenih usluga koje pruža Specijalna bolnica Naftalan.