Nova tri boda Naftaš Ivanića

Po prohladnom i kišovitom vremenu igrači Naftaš Ivanića odigrali su odličnu utakmicu protiv još jednog konkurenta za vrh Jedinstvene županijske lige, Dinama iz Jakovlja. Za dobri su igru domaći igrači nagrađeni pobjedom od 4:1.

Utakmica je počela ranim golom Miličevića kome nije bilo teško pospremiti loptu u prazan gol nakon slobodnog udarca kojeg je izveo Ćuni, a golman kratko odbio loptu. Vodstvo Naftaša povećao je Ćuni nakon solo prodora i odličnog udarca sa šesnaest metara. Gosti su smanjili rezultat u zadnjim trenutcima prvog dijela nakon kornera kada je Bjelobradić bio najviši u skoku i postigao gol za smanjenje vodstva.

U drugom poluvremenu je još više došla do izražaja fizička sprema domaćih igrača koji su još pojačali tempo igre koji gosti više nisu mogli pratiti. Sve nedoumice oko pobjednika, ako ih je i bilo razriješio je svojim drugim golom Miličević na asistenciju Sabolića. Konačan rezultat postavlja Domitrović koji posprema jednu odbijenu loptu Radoša koji udarcem glavom pogađa stativu.