NOVA FITNESS OAZA U VELIKOJ GORICI: Otvara se Fitness centar X shape, prvih 50 članova dobiva poklon

Fitness centar X shape svoja vrata službeno otvara u srijedu, 10. studenoga u 8 sati, a svima željnima rekreacije i vježbanja na usluzi je lijepo uređen prostor s najmodernijim spravama
DSC_9593

Želja za napretkom i daljnjim usavršavanjem dovela je u Veliku Goricu Nenada Sikoru, koji u srijedu otvara novu stranicu u svome životu. Nakon fitnes centra u Vrbovcu, vrata u Velikoj Gorici otvara Fitness centar X shape, koji se otvara na adresi Zagrebačka ulica 60.

-X shape je simbolika lijepog oblika tijela, odnosno uzak struk, a široka ramena. Jednom riječju, to je lijepa estetika kojoj svi težimo- upoznao nas je sa simbolikom imena Nenad, iza kojega je šestogodišnje iskustvo vođenja fitness centra, dok je u trenažnom procesu već 15 godina.

-Bivši sam natjecatelj u powerliftingu gdje sam ostvario dobre rezultate i osvajao zlatna odličja, rušeći i određene rekorde. Trenutno sam natjecatelj u bodybuildingu, gdje sam 2015. godine postao državnim prvakom u kategoriji do 80 kilograma. U rujnu sam bio drugi na jednom od najjačih natjecanja na europskoj razini u Bodybuildingu Arnold classic u kategoriji do 85 kilograma- priča nam naš sugovornik koji se veseli početku rada u Velikoj Gorici.

-Želja mi je i dalje napredovati, a Veliku Goricu vidim kao idealnu priliku za to. Pružila mi se prilika da to ostvarim u ovom prostoru, što sam prihvatio i zajedno s prijateljima krenuo u novi izazov. U Velikoj Gorici vidim veliki potencijal, a vjerujem kako svima željnima rekreacije možemo omogućiti upravo što oni traže. Veliku ulogu u tome imao je i Mislav Katanić, koji mi je uvelike pomogao u pripremi cijelog projekta- kaže nam Nenad.

Fitness centar X shape svoja vrata službeno otvara u srijedu, 10. studenoga u 8 sati, a svima željnima rekreacije i vježbanja na usluzi je lijepo uređen prostor s najmodernijim spravama.

-Ovdje će se osim rekreativnih fitness treninga, moći odrađivati i treninzi powerliftinga, kao i bodybuildinga. Centar smo opremili s dosta kvalitetnih kardio sprava i spravama za jačanje gornjeg dijela tijela  te najviše sprava za noge, a tu su i brojni utezi, bučice i sve što je potrebno za jedan vrhunski fitnes centar- upoznao nas je Nenad s opremom centra, koja će se i nadopunjavati novim i modernijim spravama.

-Za rekreativce početnike najbitnije je da se upoznaju sa spravama i treninzima. Krećemo s osnovnim planom treninga za cijelo tijelo. Sve ovisi o ciljevima osobe, a nama je upravo naglasak na rekreativcima, kojima želimo omogućiti vježbanje tijekom cijele godine- priča nam dalje naš sugovornik, koji je za otvorenje pripremio i mala iznenađenja.

-Za otvorenje smo pripremili tombolu i nagradne igre gdje su osigurani poklon paketi nutricionističke prehrane naših sponzora The Nutrition. Također, za prvih 50 članova Fitness centra osigurali smo klupske majice. Pozivam sve da nam se pridruže i budi dio naše sportske priče- za kraj će Nenad Sikora, uz kojega će svakodnevno raditi i Ena Hasanpašić, koja se trenutačno priprema za državno prvenstvo u bikini fitness kategoriji.

Svi zainteresirani mogu se javiti na broj 095/9078614 (Nenad Sikora), na Instagram profil X shape ili doći do samog Fitness centra u Zagrebačkoj 60 svakim radnim danom od 8 do 22 sata i subotom od 10 do 20 sati. Za sve članove Centra tu je i pogodnost kod fizioterapeutskih usluga kod Marka Draškovića u Sternum therapy.

Grad
Hrvatska
Sponzorirani sadržaj
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija