Nogometašima Dugog Sela bod za kraj jeseni

U gostima kod Marsonije, nogometaši Dugog Sela odigrali su 2:2

Spušten je zastor na prvi dio sezone SuperSport Druge lige. Nogometaši Dugog Sela natjecateljsku 2022. zaključili su gostovanjem u Slavonskom Brodu kod nekadašnjeg prvoligaša Marsonije. Otvorena i zanimljiva utakmica završila je bez pobjednika, 2:2, što je prema prikazanome i najpošteniji ishod utakmice.

Dugoselci su bolje započeli utakmicu i dobru igru naplatili pogotkom Petkovića u 21. minuti za vodstvo od 0:1. Kasnije Marsonija ipak povezuje svoje redove i poravnava. Strijelac za 1:1 u 31. minuti bio je Svrzlić, da bi početkom drugog dijela domaćini poveli golom Mihića. No, gosti preko ponajboljeg igrača Slunjskog uspijevaju postići još jedan pogodak do kraja susreta za konačnih 2:2.

Ovaj bod, 20-ti u prvom dijelu sezone nogometašima Dugog Sela donio je u konačnici deveto mjesto, dok su jesenski naslov osvojili igrači Jadrana (LP) koji su polusezonu završili bez poraza i s 35 bodova.

-Seniori završavaju polusezonu u granicama zacrtanih ciljeva koje je pred njih i stručni stožer stavila uprava kluba. Čestitke svima- poručili su iz Dugog Sela.

U posljednjem, 15. kolu uz susret u Slavonskom Brodu još su igrali; Opatija- Jadran (LP) 1:1, Grobničan-Zagorec 2:0, Trnje-Hrvace 1:1, Mladost (Ž)-Bjelovar 0:1, Belišće-Međimurje 2:1, Sesvete-Zrinski (J) 0:0 i Jadran (P)-Osijek II 2:4.