Nogometaši Naftaš Ivanića predvođeni trenerom Koletićem krenuli s pripremama

Jesenski prvaci Jedinstvene županijske lige u trenažnom procesu

Seniorska momčad Naftaš Ivanića pod vodstvom trenera Zlatka Koletića započela je proteklog vikenda s pripremama za proljetni dio prvenstva u koji momčad ulazi s vodeće pozicije i pet bodova prednosti pred Lomnicom i Banom Jelačićem.

Prvom treningu prisustvovali su; A. Banović, D. Banović, M. Banović, Rekavić, Bilandžija, Slivar, Čuni, Krsnik, Sabolić, Vrdoljak, Božić, Kletečki, Brkić, M. Čuni, pripremama seniora priključeni su i juniori Majsec i Tadijanović, a na prvoj prozivci pojavilo se i novo lice u svlačionici Hrvoje Šeremet. Što se tiče novopridošlih igrača tu je još povratnik u klub Tomislav Hadaš koji je opravdano izostao kao i kapetan Ivan Miličević te Karlo Leš, Dario Sabljak, Erica Tsutida i Petar Roganović. Naftaš Ivanić tijekom stanke napustio je samo Javier Filipe.

-Uskoro očekujemo nova pojačanja koja će nam pomoći da ostvarimo cilj kluba, a to je ulazak u 4. HNL Središte- poručuju iz kluba.

Tijekom pripremnog perioda momčad će odigrati prijateljske utakmice protiv Vrbovca (26. siječnja), Španskog (30. siječnja), Ponikva (5. veljače), Trešnjevke (12. veljače), Stubice (19. veljače) te Libertasa (26. veljače).