Najpoželjniji gost na slavlju

Nogometaši Dugog Sela spustili zastor na sezonu; Dinamo dolazi uveličati 100-tu obljetnicu

Utakmica između dugoselskog stogodišnjaka i Dinama na Gradskom stadionu odigrat će se 24. lipnja s početkom u 18 sati
DSC_6075

U vikendu za nama završilo je premijerno izdanje SuperSport 2. NL. U izravnom dvoboju u Čepinu o naslovu prvaka odlučivali su Zrinski (J) i Sesvete, a naslov su nakon velike drame osvojili Sesvećani, koji su usprkos igraču manje uspjeli preokrenuti rezultat i slaviti s 2:1. Jedini predstavnik Nogometnog saveza Zagrebačke županije u ovoj ligi bilo je Dugo Selo, koje je u konačnici osvojili šesto mjesto s 45 bodova.

U posljednjem susretu ove sezone Dugoselci su doživjeli težak poraz na domaćem terenu od Marsonije (0:4), koja je pobjedom riješila sve brige oko ligaškog ostanka. Šteta, jer nakon osvajanja županijskog Kupa i vrlo dobrih proljetnih izdanja, nitko nije moga zamisliti ovakav kraj uspješne sezone.

-Sezona je bila jako uspješna. Možda smo malo strepili, no zimus smo doveli dobra pojačanja i time smo riješili sve naše brige, tako da smo kroz cijelo proljeće mogli igrati rasterećeno. Sezona je kad se podvuče crta bila top, a osvajanje Kupa završetak je jednog uspješnog rada, jer ovim trijumfom plasirali smo se u pretkolo Hrvatskog kupa- kazao je Damir Fintić, čelni čovjek dugoselskog nogometnog kluba, koji ove godine slavi 100 godina neprekinutog rada i djelovanja.

Obilježavanje tako značajne obljetnice u punom je zamahu, jer kraju se privodi pisanje monografije, a 24. lipnja na Gradski stadion dolazi GNK Dinamo.

-Sezona nam ipak još nije gotova, jer nas čeka dolazak Dinama koji će uveličati našu proslavu 100 godina rada. Za tada pripremamo jednu pravu feštu, kakva i priliči jednom stogodišnjaku- poručio je Fintić.
Utakmica na Gradskom stadionu igra se od 18 sati, vjerujemo pred ispunjenim gledalištem.

Dugo Selo
Sport