Razgovor s Josipom Škarom

Nogometaši Brcka uspješni na premijeri

Na startu nove sezone nogometaši Brcka svladali su Bunu
DSC_7626

Startala je nova sezona 1. ŽNL-Jug u kojoj uz klubove s područja Velike Gorice igraju i klubovi iz Dugog Sela, Pisarovine, Svetog Ivana Zeline, Svete Nedelja i Samobora. Sezona je otvorena u petak noćnom utakmicom između Brcka i Bune, u kojoj je domaća momčad slavila s 1:0 golom Lovre Žutaka u 29. minuti.

-Dosta teška utakmica, no najvažnije je da su tri boda ostala doma. Iskreno, veseli me odaziv naših nogometaša na utakmicu, jer nas je bilo i viška za zapisnik. Inače, od sada ćemo sve domaće utakmice igrati petkom u večernjem terminu- govori nam predsjednik Nogometnog kluba Brcko, Josip Škaro koji itekako ima razloga za zadovoljstvo, jer sve su klupske momčadi ovog vikenda bile uspješne.

-Rezultatski niz nastavljen je u subotu jer naši prstići, limači i kadeti također su upisali pobjede, dok su mlađi i stariji pioniri igrali neodlučeno. Sve u svemu vikend za poželjeti- naglašava Škaro, koji je u razgovoru za naš portal otkrio i klupske ciljeve za ovu sezonu.

-Velika je želja zbog najavljene reorganizacije biti među pet prvoplasiranih ekipa, jer bi nas to zadržalo u 1. ŽNL, koja se ove sezone igra u tri skupine. Liga je nešto teža, no nadam se da to možemo ostvariti.

Već u srijedu seniorsku momčad očekuje gostovanje u Ostrni, dok u petak od 19 sati u Božjakovini gostuje Dinamo Hidrel.

Brckovljani
Sport