NIKOLA GRMOJA IZ VELIKE GORICE: Bit ću u nekoj od zagrebačkih jedinica

U Saboru, ionako nisu mogli izaći na kraj s nama, s ovom ekipom to će biti još teže, poručio je Nikola Grmoja, koji će zasigurno biti u nekoj od zagrebačkih jedinica na predstojećim parlamentarnim izborima

Povodom Dana državnosti u Veliku Goricu u posjet stranačkim kolegama iz MOST-a stigao je saborski zastupnik posljednjeg saziva Sabora Nikola Grmoja, koji je dan zaključio odlaskom na koncert Najboljih hrvatskih tamburaša.

-Došli smo se na kraju dana opustiti uz ovaj prekrasan koncert, ali i posjetiti naše MOST-ovce u Velikoj Gorici, kako bismo se malo dotaknuli i priprema za predstojeće parlamentarne izbore- kazao nam je Grmoja, koji je zadovoljan radom vijećnika MOST-a u Gradskom vijeću.

-Koliko sam ja čuo iz razgovora s njima, ali i onoga što mogu vidjeti iz medija, oni su zapravo jedina stvarna oporba ovdje. To je ono što me raduje. Uostalom, i ja sam često upozoravao na probleme Velike Gorice u Saboru- o radu goričkog MOST-a će jedan od lidera stranke.

Posljednjih tjedana mnogo se govorilo o koaliciji MOST-a i Domovinskog pokreta, no kako je zajednički izlazak na izbore otpao, MOST je krenuo u ekipiranje pa će se tako na njihovoj listi pronaći Nino Raspudić, Marija Selak Raspudić, Zvonimir Troskot, a može se čuti kako se pripremaju još neka iznenađenja.

-Dovodimo ljude koji su prepoznati u javnosti i koji imaju intelektualne kapacitete, a uz to su izvrsni polemičari. U Saboru, ionako nisu mogli izaći na kraj s nama, s ovom ekipom to će biti još teže- rekao nam je naš sugovornik, koji je prije četiri godine preferencijalnim glasovima ušao u Hrvatski sabor u šestoj izbornoj jedinici.

-Iako nisam iz ove izborne jedinice ljudi su me preferencijalno izabrali, što znači da su prepoznali moj rad. Još uvijek nije poznato hoću li biti u šestoj izbornoj jedinici, no svakako ću biti u jednoj od zagrebačkih jedinica- poručio je za kraj Nikola Grmoja.