Ne želite da vas prate na WhatsAppu? Nova opcija će vas razveseliti

Korisnici će u izborniku za kontakte moći selektivno isključiti obavijesti o posljednjem ulasku u aplikaciju

Pixabay

WhatsApp je početkom tjedna počeo sa isporukom reakcija emojijima, no čini se da ne planiraju stati s time. WaBetaInfo je u beta verziji aplikacije otkrio mogućnost ograničavanja statusa “posljednji put viđen”.

Ako niste upoznati sa tim dijelom WhatsAppa, riječ je o značajki koja pokazuje kad je netko zadnji put provjerio aplikaciju čak i ako su potvrde slanja i primanja poruka isključene. WhatsApp je do sad dozvoljavao ograničavanje opcije na sve vaše kontakte ili njezino potpuno gašenje, no sad ćete status moći gasiti samo za izabrane kontakte- piše N1.

Beta verzija WhatsAppa za iOS u posljednjoj je nadogradnji dobila opciju gašenja “posljednji put viđen” statusa za pojedine kontakte. Ovim potezom, piše izvor, korisnik deaktivira slanje statusa između sebe i izabranog kontakta, što znači da oboje neće moći provjeravati kad je druga osoba bila u aplikaciji. Slične bi se opcije mogle prenijeti i na profilne fotografije i općenite informacije o kontaktu, kažu iz WaBetaInfoa, a prenosi tportal.

Datum dolaska značajke još nije poznat.