Nakon dvije godine Udruga Krijesnica ponovno organizira rehabilitacijski kamp

Kamp će se održati u Fužinama od 24. do 30. lipnja
udruga krijesnica Tomislav Miletić/PIXSELL

Udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima Krijesnica, nakon dvije godine, ponovno organizira rehabilitacijski kamp u Fužinama za djecu koja su završila liječenje na hematoonkološkim odjelima.

Kamp će se održati u Fužinama od 24. do 30. lipnja, a pravo prijave imaju sva djeca koja su završila liječenje na hematoonkološkim odjelima, u dobi od 7 do 14 godina, izvijestili su iz Udruge Krijesnica koja snosi sve troškove organizacije kampa: smještaj, prehranu, izlete i drugo.

Rehabilitacijski kamp Krijesnica namijenjen je djeci koja su završila liječenje te se održava jednom godišnje, tijekom ljetnih mjeseci.

Uživanje u prirodi, sportske i kreativne radionice, pustolovna akademija i izleti samo su neke od aktivnosti koje se događaju na kampu i u kojima djeca ostvaruju prijateljstva, povezuju se sa sebi sličnima te se otvaraju jedni drugima, poručili su iz Krijesnice.

Prijavnicu za kamp 2022. roditelji mogu ispuniti na Facebook stranici Udruge Krijesnica, izvijestili su iz Organizacijskog tima Krijesnice.

Hrvatska
Ostalo