Najavljeno 48. izdanje Kutije šibica

U Kongresnoj dvorani Doma sportova danas je održana konferencija za medije na kojoj je najavljeno 48. izdanje Kutije šibica, najvećega i najpoznatijeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj.

Tradicionalni malonogometni turnir Kutija šibica okuplja sve naraštaje nogometnih zaljubljenika, amatera i profesionalaca i na parketu i u publici. Proteklih su godina u Kutiju stizale momčadi iz svih hrvatskih županija, ali i iz susjednih država. Broj prijavljenih ekipa se ustalio na dvjestotinjak, a koliko ih se očekuje i ove godine. Putem izravnog prijenosa nacionalne televizije turnir će pratiti gledatelji iz zemlje i inozemstva, a što će uvelike pridonijeti promociji grada Zagreba.

Uz glavni turnir posjetitelje očekuje i 12. izdanje Veteranskog turnira te 3. Turnir za malonogometašice. Turnir će se održati od 24. listopada do 30. prosinca u Zagrebu u dvoranama Dom sportova, SD Pešćenica, SD Trnsko te u SD Dubrava, a dugogodišnji pokrovitelj turnira je Grad Zagreb i Turistička zajednica Grada Zagreba.

Hrvatska
Sport