Mraclin želi napraviti rezultatski iskorak

Za kormilom kluba ostao je Marko Pancirov koji će sutra povesti momčad u pripremni period

Jedan od ljepših nogometnih priča u Turopolju svakako je Mraclin. Ne tako davno Mraclin je bio uz bok ponajboljih turopoljskih klubova, a dres kluba iz Grabe oblačila su brojna poznata imena. Na ta se vremena u Grabi gleda s ponosom i sjetom, jer klub je danas član Prve županijske lige. No, mlada ekipa okupljena oko predsjednika Gorana Vukašinca nastoji brojnim aktivnostima i ulaganjima vratiti klub tamo gdje pripada.

Za kormilom kluba ostao je Marko Pancirov koji će sutra povesti momčad u pripremni period.

-Svi igrači koji su završili proljetnu polusezonu nastavljaju i ove sezone. Za sada smo dogovorili suradnju s Brunom Augustićem, koji je napokon prihvatio naš poziv. Također, dogovorili smo sve s Domagojem Desputom, Deanom Debijađijem koji je u nekim prošlim vremenima bio kapetan naše momčadi i vođa na terenu, tako da očekujemo da on treneru bude produžena ruka na terenu. Uz njih dogovorili smo dolazak Luke Crnoje, Petra Bartolića i vratara Josipa Marića- rekao nam je predsjednik Goran Vukašinec.

U prethodne dvije sezone Mraclin nažalost nije uspijevao ozbiljne ugrozite momčadi s vrha. Sredina poretka bila je krajnji maksimum momčadi, koja ove sezone želi napraviti određeni iskorak.

-Cilj se zna, to je pobjeda u svakoj utakmici. Želimo igrati napadački i atraktivan nogomet uz puno postignutih zgoditaka. S tim smo ambicijama ušli i u proljetni dio prvenstva, i to smo jako dobro radili desetak kola. Nažalost, pred kraj smo malo kiksali. Ako nam je cilj u svakoj utakmici pobjeda, onda na kraju prvenstva želimo podići pehar- o ambicijama će predsjednik.

Ono čime se Mraclin trenutno može podičiti to je sjajna atmosfera unutar i oko kluba.

-Tri godine mi smo na čelu kluba. Za razliku od drugih sela, okupili smo mlade oko sebe koji pokazuju interes za nogomet. Naša navijačka skupina prati klub u svim pogledima. Sve to ide, a prepoznali su nas i sponzori kojima se zahvaljujem na svesrdnoj pomoći. Tu svakako moram istaknuti PPS Galeković i Iličić mont- priča nam predsjednik.

Kako bi klub bio što prepoznatljiviji za sve su igrače osigurane istobojne majice za treninge, kao i službene majice u kojima će ići na utakmice, a želja je i nabavka šuškavaca i trenirki. I dok se na osiguravanju sredstava za šuškavce i trenirke radi, tijekom ljetnih mjeseci vrijedni klupski volonteri riješili su pitanje nove kotlovnice na objektu gdje su im pripomogli Mjesni odbor Mraclin i Grad Velika Gorica, dok je nedavno riješen i novi sustav navodnjavanja.