Živo je posljednjih dana u Grabi

Mraclin nakon trenera predstavio i nove igrače. Jurica Brdek najzvučnije pojačanje

Uz Brdeka u Mraclin su još stigli vratar Ivan Zagorac, Marko Đurašić i Juraj Ivanković
20240611_202915

Nogometni klub Mraclin iz sezone u sezonu nastoji biti što bolji i konkurentniji daleko jačim i kvalitetnijim sredinama. U sezoni za nama Parikožari su pod vodstvom Tomislava Škrinjarića zauzeli peto mjesto s 54 osvojena boda, a u nadolazećoj sezoni želi se nadmašiti taj rezultat.

S kadrovskim promjenama klupska Uprava predvođena prvim klupskim operativcem sportskim direktorom Lukom Cvetnićem već je krenula. Nakon što je u utorak predstavljen novi trener, javnosti su predstavljena i prva ovoljetna pojačanja – vratar Ivan Zagorac kojem je posljednji klub bio Lekenik, Marko Đurašić koji u Mraclin stiže iz Posavca, dok iz susjednog Bana Jelačića pristiže mladi Juraj Ivanković.

Ipak, najveće pojačanje barem za sada je sjajni vezni igrač Jurica Brdek, koji se nakon uspješnih igara u dresu Samobora odlučio na povratak u Turopolje, u redove Mraclina.

-Vjerujem kako smo odradili dobar posao za sada. Posebno mi je drago što je Jurica Brdek prihvatio naš poziv i odlučio doći u Mraclin- kratko nam je rekao sportski direktor Luka Cvetnić, koji koliko ga poznajemo zasigurno sprema još pokoje zanimljivo ime do kraja prijelaznog roka.

Sport
Velika Gorica