Mraclin nakon pobjede nad Poletom održao godišnju Skupštinu

Nogometaši Mraclina ušli su u treći tjedan priprema. Trener Vlado Horvat svoje je izabranike okupio 3. veljače, od kada su odigrane i tri prijateljske utakmice, ali i odrađen trodnevni team bilding proteklog vikenda u Metkoviću gdje je odigrana i utakmica protiv Neretve u kojoj su Mraclinci poraženi s 5:1. 

Uz taj susret igralo se još protiv Studentskog grada (0:0), te u subotu protiv susjeda iz Buševca, momčadi Poleta. U susretu odigranom na Staroj grabi Mraclin je pogotkom Jurja Cvetnića slavio s 1:0. Bio je to dobar uvod za izvještajnu Skupštinu kluba koja je potom održana u Društvenom domu, a kojoj su između ostalog nazočili svi igrači i trener Vlado Horvat od kojih se očekuje da i proljetni dio odrade na isti način kako su završili jesen- pobjednički. Rezultatskog se pritiska nema, dok se od sljedeće sezone očekuje napad na sam vrh i povratak u Jedinstvenu županijsku ligu.

Inače, na Skupštini su članovi jednoglasno usvojili izvješća za proteklu 2017. godinu, te izglasali plan rada i financijski plan za 2018. godinu. (FOTO: Vitomir Štuban)