MOST predstavio svoju Političku deklaraciju

Deklaracija se temelji na četiri glavne vrijednosti - slobodi, obitelji, solidarnosti i pravednosti

Tomislav Miletić/PIXSELL

MOST svoju Političku deklaraciju temelji na četiri glavne vrijednosti koje baštini – slobodi, obitelji, solidarnosti i pravednosti, istaknuli su čelnici te stranke na konferenciji za medije u povodu usvajanja tog stranačkog dokumenta.

Petrov je istaknuo da on na jednom mjestu definira vrijednosti za koje se zalažu te ključne politike kojima će, smatra, rješavati probleme građana. Naveo je da će se u deklaraciji nalaze sve ključne politike MOST-a.

Također je naveo da tom deklaracijom završavaju i cjelovit proces jačanja stranke koji se sastoji od osnivanja novih regionalnih i lokalnih koordinacija, pokretanja političke akademije za mlade i širenja članstva diljem Hrvatske kako bi MOST u drugo desetljeće svog postojanja ušao spreman za preuzeti odgovornost za vođenje države.

Petrov je najavio i da će MOST predati zakonsku inicijativu da svi primaju fiksni dječji doplatak kako bi svačije dijete bilo jednako vrijedno, dok je saborski zastupnik Marin Miletić poručio da su pripremili cijeli set zakonskih rješenja koje će predstaviti za nekoliko dana, a ona će imati za cilj očuvanje obitelji i demografsku revitalizaciju zemlje.