Mladost Obrezina nakon ulaska u JŽNL zahvalila se treneru Josipu Tadiću

Nakon što je uveo momčad u viši rang, Uprava kluba smijenila trenera Josipa Tadića

Nogometaši Mladosti iz Obrezine u ponovljenom su pokušaju izborili ulazak u Jedinstvenu županijsku ligu. Nakon što su u posljednjem kolu 1. ŽNL-Istok ostali kratkih rukava u susretu s Kupom, koja je osvojila naslov prvaka, Mladostaši su u majstorici u Stupniku bili uspješniji od drugoplasirane momčadi 1. ŽNL-Zapad, Bregane. Susret u svoju korist Mladost je riješila s 2:1 i nakon više godina ponovno se vratila među jedinstvene ligaše Zagrebačke županije.

Nakon uspjeha kojeg je momčad postigla pod vodstvom Josipa Tadića, treneru je od strane Uprave uručen otkaz, što ga je i prilično iznenadilo.

-Nakon uspjeha i ulaska u dugo željenu Jedinstvenu županijsku ligu, Uprava kluba odlučila mi je uručiti otkaz. Povod tome, po njihovom je nezadovoljstvo nekolicine igrača u odnosu trener-igrač. Uprava nije stala uz mene i ponuđeno mi je mjesto trenera u Omladinskoj školi što sam odbio- kaže nam sada već bivši trener Mladosti, Josip Tadić.

-Jako me razočaralo to sve i ne mogu vjerovati da odgovorni ljudi iz kluba slušaju “ulicu” i zbog par nezadovoljnika su spremni uništi naš dvogodišnji projekt, gdje smo sada stvorili momčad koja je trebala mirno poloviti Jedinstvenom županijskom ligom- objašnjava nam dalje Tadić, koji vjeruje kako će uskoro pronaći novi angažman.

-Kontakti su već uspostavljeni i brzo će se doznati koju će ekipu voditi u idućoj sezoni. Mladosti želim puno sreće i uspjeha u Jedinstvenoj županijskoj ligi- za kraj će Tadić.