Mladež Turopoljca posjetila Vukovar i sklopila nova prijateljstva

Prekrasan izlet u Vukovar, dvije odigrane utakmice i sigurno jedno dobro prisjećanje na tragediju Vukovara i odavanje počasti na groblju ostat će zasigurno dugo u sjećanjima svih koji su bili sudionici ovog puta, poručili su iz Turopoljca

Zlatan Sever

Protekle subote mladi nogometaši Turopoljca posjetili su Vukovar, grad-heroj Domovinskog rata, muzeje, neke znamenitosti i odigrali prijateljske utakmice s vršnjacima iz HNK Vukovar 1991.

Kučani su tom prilikom obišli Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar, gdje su igrači mlađih pionira i juniora, njihovi roditelji, treneri, ali i ostali sudionici ovoga puta imali priliku vidjeti i upoznati se sa situacijom u Vukovaru 1991. godine. Nakon posjete Muzeju, obišlo se i Vukovarski Vodotoranj, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, gdje je delegacija Turopoljca ispred spomenika s vječnim plamenom položila vijenac u čast svih poginulih civila i branitelja u vukovarskoj tragediji.

Zlatan Sever

U poslijepodnevnim satima, kako je bilo i planirano, odigrane su utakmice na igralištu u Sotinu, između mlađih pionira i juniora HNK Vukovar 1991 i NK Turopoljac. Iako rezultat i nije bio najvažniji, spomenut ćemo da su mlađi pioniri Turopoljca pobijedili 2:0, golovima Jurišića i Klaića, dok su juniori izgubili s 2:1, a gol za Turopoljac postigao je Krbavac.

Zlatan Sever

-Prekrasan izlet u Vukovar, dvije odigrane utakmice i sigurno jedno dobro prisjećanje na tragediju Vukovara i odavanje počasti na groblju ostat će zasigurno dugo u sjećanjima svih koji su bili sudionici ovog puta- poručili su iz Turopoljca.

Zlatan Sever