Put Italije kreće se 21. srpnja

Mladež DVD-a Ribnica u završnim pripremama za Olimpijadu. Zapovjednik Stipetić: Štafeta će biti ključ dobrog plasmana

Iza mladeži DVD-a Ribnica već je jedan nastup na Olimpijadi, 2022. u Celju
DSC_9352-1280×853.jpg

DVD Ribnica protekle subote s uspjehom je organizirala 5. Kup DVD-a Ribnica za djecu te 10. Kup Franje Mikulina u brzom spajanju usisa. Ukupno je na oba natjecanja sudjelovao 45 ekipa, čime su domaćini bili i više nego zadovoljni.

-Zadovoljni smo s odazivom ekipa, a broj ekipa koje su nam došle dokaz je da dobro radimo i da naši odlasci na brojna natjecanja rezultiraju i dolaskom ekipa u Ribnicu. Sve u svemu natjecanje je bilo dosta kvalitetno- osvrnuo se na natjecanje zapovjednik DVD-a Ribnica Mario Stipetić, koji s ekipom muške mladeži obavlja zadnje pripreme uoči puta u Italiju, gdje ekipa kreće u nedjelju, 21. srpnja.

-U finišu smo priprema. Mogu reći kako smo 80 posto spremni. Naša je želja da ponovimo plasman od prošle Olimpijade- istaknuo je Stipetić, otkrivši nam kako će tijekom boravka u Italiji za djecu biti organizirano više izleta.

-Osim toga imamo predstavljanje nacija. To je tradicionalno što se odrađuje na Olimpijadi, gdje naša tri društva koja nastupaju predstavljaju kraj iz kojega dolaze. Baby Lasagna je hit ove godine, pa ćemo i mi nešto u tom stilu pripremiti za širu javnost- rekao nam je zapovjednik DVD-a Ribnica, koji će naglasak u finišu priprema staviti na eksplozivnost.

-Eksplozivnost je najvažnija. Mislim da će štafeta biti presudna za dobar plasman. Ona je bila ključ osvajanja državnog naslova, a uvjeren sam kako će štafeta biti ključ uspjeha i na Olimpijadi- zaključio je Mario Stipetić.

Događanja
Velika Gorica