20 ekipa u borbi za naslov

Mlađe kadetkinje Ivanića otputovale u Poreč. Državnu završnicu otvaraju protiv Petason Vranjica

Nakon kratke pauze i trodnevnog odmora, u Poreč se vraćaju ovosezonske završnice
WhatsApp Image 2024-05-22 at 20.41.07

Nakon kadetske u Poreču će se od četvrtka do nedjelje odigrati i mlađekadetska Završnica Prvenstva Hrvatske za igračice rođene 2008./2009. i mlađe. U dvije porečke dvorane, Velom Joži i Finidi, odigrat će se 72 utakmice, a u borbu za tron kreće 20 ekipa koje su podijeljene u četiri skupine.

Završnicu su izborile i rukometašice Ivanića koje se nalaze u skupini B gdje su im protivnice Podravka, Cetina, Radnik i Petason Vranjic. Ivanićanke Završnicu otvaraju u četvrtak u 9,25 sati utakmicom protiv Petason Vranjica, dok od 15,30 igraju protiv križevačkog Radnika. U petak ih očekuju preostale dvije utakmice grupne faze – u 9,25 protiv Podravke te u 17,20 protiv Cetine, nakon čega u subotu i nedjelju slijedi razigravanje za plasman.

Za ŽRK Ivanić na završnici će igrati sljedeće igračice; Gabrijela Gregorek, Dora Cinzek, Petra Bekić, Lucija Luketić, Nika Škondro, Edita Mikac, Tea Dečman, Anđelina Šimunović, Marija Lovrić, Ida Jakopčević, Lucija Ilić, Rea Loina, Nola Glavač, Pia Vitez, Lucija Kirin i Anamarija Barić.

Ivanić-Grad
Sport