Mlada reprezentacija Hrvatske ponovno u Ivanić-Gradu

Izabranici Josipa Šimunića sutra će na Sportskom parku Zelenjak ugostiti reprezentaciju Francuske

Nogometna reprezentacija Hrvatske do 19 godina ovih je dana domaćin međunarodnog prijateljskog turnira, na kojem uz izabranike novog izbornika Josipa Šimunića, još sudjeluju Rusija, Slovenija te Francuska.

Nakon jučerašnjeg susreta protiv vršnjaka Rusije u Lučkom, pred mladim Vatrenima sutra je susret na Sportskom parku Zelenjak u Ivanić-Gradu, gdje će ugostiti reprezentaciju Francuske. Naši su reprezentativci smješteni u Hotelu Sportu, a sjajno pripremljen teren na Zelenjaku već su isprobali odradivši nekoliko treninga na njemu.

-Pružila nam se prilika za organizaciju još jedne utakmice reprezentacije, što smo objeručke prihvatili. Nama je svejedno koja vrsta dolazi, jer mi ćemo uvijek dati sve od sebe da se naši gosti što ugodnije osjećaju- kaže nam zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj uz poruku kako se igrači te izbornik Šimunić jako ugodno osjećaju.

-Nama je najvažnije da je njima ovdje ugodno. Mi smo sve odradili na najvišem mogućem nivou. Još da nas vrijeme posluži, doživljaj bi bio potpun- za kraj će Cuvaj.

Inače, na Sportskom parku Zelenjak u posljednjih godinu dana odigrane su već dvije međunarodne prijateljske utakmice; u listopad prošle godine Hrvatska do 19 godina ugostila je vršnjake Turske, dok su proljetos u Ivanić-Gradu boravile reprezentativke do 17 godina koje su igrale protiv Bugarske.

Sutrašnja utakmica između Hrvatske i Francuske na Zelenjaku igra se od 16 sati.