Mlada reprezentacija Hrvatske dolazi u Ivanić- Grad?!

Ivanić- Gradu se smiješi međunarodna nogometna utakmica između mladih reprezentacija Hrvatske i Turske koja bi se u listopadu trebala odigrati na Sportskom parku Zelenjak.

-Zamolila bih gradonačelnika da nas izvijesti o najavljenom nogometnom susretu reprezentacija Hrvatske i Turske koji bi se trebao odigrati u listopadu- zamolila je na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Ivanić- Grada vijećnica Sanda Špoljarić Carević.

Gradonačelnik Javor Bojan Leš potvrdio je kako se Gradu pruža velika šansa da se ta utakmica odigra upravo u Ivanić- Gradu, s time da bi reprezentacija Turske tri dana boravila u Ivanić- Gradu.

-To je u kontekstu razvoja sporta značajno i smatram to velikim plusom. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovoj aktivnosti i nadam se da je to samo jedan poticaj da završimo započete projekte te da naše kapacitete koji su vezani uz sport dovedemo u stanje da mogu prihvatiti takve manifestacije. Naš stadion još uvijek nije završen, to je u planu za iduću godinu i vjerujem kako je ova utakmica pravi poticaj za nastavak ulaganja. Također, trebamo razmišljati u smjeru da naše sportske kapacitete ponudimo za pripreme reprezentacija i klubova kako bismo u skorije vrijeme postali Grad u kojem će boraviti sve više sportaša- kazao je gradonačelnik Javor Bojan Leš.