MIROSLAV ŠKRLEC, trener NK Naftaš Ivanić: Vjerujem kako imamo snagu za ulazak u Četvrtu ligu

Iza nogometaša Naftaš Ivanića dva su tjedna priprema pod vodstvom novog stratega, Miroslava Škrleca, koji je u Ivanić-Grad stigao iz Dugog Sela

Iza nogometaša Naftaš Ivanića dva su tjedna priprema pod vodstvom novog stratega, Miroslava Škrleca, koji je u Ivanić-Grad stigao iz Dugog Sela, gdje je jesenas radio jako dobar posao s mladom momčadi koju je ostavio na osmom mjestu s 23 osvojena boda.

-Polako se upoznajemo i za sada je sve u najboljem redu. Ono čime sam zadovoljan, odaziv je igrača na treninge tako da ih trenira po 20. Igrački nam je kadar ostao na okupu, a kao pravo pojačanje nameće se Sabljak, koji nam je pristupio iz sisačke Segeste- kaže nam trener Naftaš Ivanić.

Momčad je do sada odigrali tri pripremne utakmice; Sloga i Rakovec su svladani, dok je poraz upisan od Garića. Posebno raspoložena momčad je bila protiv Rakovca, kojeg je porazila sa 7:0. Sutra od 17 sati na Zelenjaku je na rasporedu susret protiv trećeligaša Varteksa, a do prvenstvenog starta momčad će još igrati protiv Moslavine, Rače, Segeste i Brezovice.

-Iz utakmice u utakmicu se vidi napredak, tako da sam tim segmentom zadovoljan. Ozbiljno radimo na svakom treningu i vjerujem kako će se to vidjeti i na rezultatima- ističe Škrlec.

Ambicija momčadi jasna je; to je plasman u Četvrtu ligu.

-Upravo zbog te ambicije prihvatio sam se ovog izazova. Uprava pokazuje ambiciju, a osim toga ovdje su stvoreni svi infrastrukturni uvjeti, kao i rad u Omladinskoj školi za ulazak u viši rang. Mi ćemo se dobro pripremiti i vjerujem kako ćemo uspjeti u našem cilju- zaključio je razgovor trener Naftaš Ivanića, Miroslav Škrlec.