Miro Lukinić okupio nogometaše Kupe

Za sada su dogovorena dva priprema susreta protiv Bune (6. veljače) i Turopolja (12. veljače)

Protekle nedjelje prozivku i prvi trening odradili su nogometaši Kupe pod vodstvom trenera Miroslava Lukinića. Nakon nezaboravne 2021. u kojoj je Kupa ušla u peti rang hrvatskog nogometa – Jedinstvenu županijsku ligu, jesen nije bila obojena vedrim bojama. Sa svega tri boda, Kupa je predzadnja, no vjera u bolje rezultate u Pokupskom nije izgubljena.

Najveća snaga momčadi je ističu “klapa” i domaći kadar, s kojim se ulazi i u proljetni boj i poboljšanje bodovnog salda. Kako nas je informirao vratar Dubravko Kušević, Kupi je tijekom zime pristupio Matija Brajković iz Poleta, dok bi u kontra smjeru trebao otići Danijel Brajković, koji je jesenas odigrao svega jednu utakmicu.

Za sada su dogovorena dva priprema susreta protiv Bune (6. veljače) i Turopolja (12. veljače), dok je 27. veljaču u programu Kup utakmica protiv Vatrogasca.

Jesenski dio Kupa je kao podstanar provela u Gornjoj Lomnici kod sportskih prijatelja iz Meštrice, dok za proljeće postoji nada kako će se vratiti na Pokupsko, gdje se tijekom jeseni odradio značaj niz infrastrukturnih zahvata na igralištu. No, konačan sud o tome donijet će Komisija Nogometnog saveza Zagrebačke županije.