Svi ste pozvani!

Mirisima ognjišća započinje Advent u Rugvici

Uz Mirise ognjišća, tijekom Adventa u Rugvici će se još održati Merry quizmas (15. prosinca), Adventić kod Savskih dedeka (17. prosinca), Predstava "Dobra večer, došao sam po vašu kćer" Kerekesh teatar (18. prosinca), dok će se 31. prosinca održati Nova prije nove uz dječji doček
IMG-20231204-WA0065

Općina Rugvica u suradnji s udrugama povodom Božića i Nove godine osmislila je adventski program, koji kreće ove subote, 9. prosinca Mirisima ognjišća u organizaciji KUD-a Tančec.

Sada već tradicionalna manifestacija održat će se u Društvenom domu u Rugvici, a osim što će posjetitelji moći kušati razna jela pripremljena na starinski način, ekipe i pojedinci mogu se okušati u natjecanju u ručnom mućenju bjelanjaka. Na ovogodišnjoj manifestaciji ocjenjuju se prežgana juha s prilogom (kruh-kocke ili nadrobljeni kruh), meso zaliveno mašću – meso iz banjice te prhke kiflice s orasima. Također, ocjenjivat će se i najbolja vina naših vinogradara.

-Pozivamo vas da se okupite u što većem broju, jer je zabava garantirana!- poručuju iz KUD-a Tančec.

Uz Mirise ognjišća, tijekom Adventa u Rugvici će se još održati Merry quizmas (15. prosinca), Adventić kod Savskih dedeka (17. prosinca), Predstava “Dobra večer, došao sam po vašu kćer” Kerekesh teatar (18. prosinca), dok će se 31. prosinca održati Nova prije nove uz dječji doček.

Događanja
Rugvica