Milan Bandić primio šahiste Zagreba

U povodu osvojenja titule hrvatskog prvaka, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u Gradskoj upravi predstavnike šahovskog kluba Zagreb, predvođene predsjednikom kluba Damirom Mikićem i predsjednikom Zagrebačkog šahovskog saveza Nenadom Škareom.

Za dva tjedna u Zagrebu održat će se najveća šahovska manifestacija Zagreb Open, u spomen na proslavljenoga velemajstora Krunoslava Huleka, na kojoj će sudjelovati oko 200 sudionika iz 17 federacija, najavio je predsjednik ZŠS Nenad Škare. Osim Zagreb Opena, Zagrebački šahovski savez planira sljedeće godine za Dan grada Vukovara organizirati u Vukovaru meč između šahista Zagreba i Vukovara na 10 ploča. Radi se o revijalnom susretu odnosu nastavku tradicionalnog druženja dvaju gradova, dodao je Škare.

Zahvalivši gradonačelniku na prijemu i podršci koju pruža Klubu, predsjednik Mikić istaknuo je da su prošle godine osvojili kup, ove godine ligu, a da im je cilj sljedeće godine osvajanje i jednoga i drugoga.

-Grad Zagreb ponosan je što ste nakon dvije godine vratili titulu prvaka u Zagreb i što imate iznimne šahiste- rekao je gradonačelnik Bandić te dodao kako i dalje u svakom trenutku mogu računati na podršku Grada. (www.zagreb.hr)

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo