Mijo Mijatović: Tko je vrbovečkim ugostiteljima ukrao Advent

U 18 sati započela je sjednica Gradskog vijeća u Vrbovcu, na kojoj bi se trebao donijeti proračun za 2020. godinu. Sjednici je prethodio Aktualni sat, na kojem su se vijećnici između ostaloga osvrnuli i na Advent u Vrbovcu, koji je ove godine obogaćen klizalištem, koje je otvoreno u subotu. 

-Tko je vrbovečkim ugostiteljima ukrao Advent, budući da kućice još uvijek nisu postavljene- upitao je vijećnik HDZ-a Mijo Mijatović. 

Gradonačelnik Denis Kralj kazao je kako za kućice nema opravdanja. 

-Isprika svima koji stoje na hladnoći. Do petka bi trebale biti postavljene sve kućice. Ove smo godine išli na njihovu kupnju, a ne na najam- odgovorio je gradonačelnik Kralj. 

Direktor Gradskih objekta, Marko Belošević osvrnuo se pak na klizalište za čije je postavljanje izdvojeno 139 tisuća kuna, od čega je Turistička zajednica pribavila od sponzora 54 500 kuna. 

-Odaziv djece nam je dobar. U subotu smo imali besplatno, dok smo u nedjelju imali 407 ulazaka na led. Cijena je pristupačna 10 kuna za ulaz, koliko je i najam klizaljki kao i medvjedića za pomoć pri klizanju- rekao je Belošević.