Mažoretkinje Graberja Ivanićkog osvjetlale obraz na Europskom prvenstvu

XIII. otvoreno europsko prvenstvo mažoretkinja održano je u Crikvenici od 14.-17. lipnja u organizaciji IFMS-a (International federation majorettes sport) i HUMT-a (Hrvatsko udruženje mažoret timova). Prvenstvu je pristupilo 50-ak timova iz gotovo 10 zemalja, s više od 700 mažoretkinja koje su se natjecale u četiri dobne kategorije– kadetkinje, juniorke, seniorke i grand seniori.

Sudionice prvenstva bile su i Mažoretkinje plesne udruge MAGI iz Graberja Ivanićkog, koje su nastupile u kategoriji pom pon velika formacija kadeti i solo pom pon kadeti, solo štap seniori i tradicionalni stil velika formacija kadeti. Svojom izvedbom osvojile su četvrto mjesto u kategoriji velika formacija pom pon kadeti i velika formacija štap tradicionalni stil kadeti. Lorena Bokun osvojila je 15. mjesto sa solo izvedbom u kategoriji pom pon kadeti, dok je Tamara Kolarec sa solo izvedbom u kategoriji jedan štap seniori osvojila 25. mjesto.

Ovim putem mažoretkinje i vodstvo udruge zahvaljuju se na donaciji Gradu Ivanić-Grada kojom je pokriven trošak prijevoza.

 

Događanja
Hrvatska