Mato Čičak umjesto Dražena Barišića u Hrvatskom saboru

Predsjedništvo HDZ-a na sinoć održanoj telefonskoj sjednici odlučilo je da će Mato Čičak u Hrvatskom saboru zamijeniti izabranog zastupnika Dražena Barišića

Patrik Macek/PIXSELL

Predsjedništvo HDZ-a na sinoć održanoj telefonskoj sjednici odlučilo je da će Mato Čičak u Hrvatskom saboru zamijeniti izabranog zastupnika Dražena Barišića, priopćeno je iz HDZ-a.

-Predsjedništvo HDZ-a na svojoj sinoć održanoj telefonskoj sjednici donijelo je odluku o određivanju zamjenika zastupnika umjesto izabranog zastupnika Dražena Barišića. S obzirom na to da je zastupnik Dražen Barišić, izabran na listi HDZ-a u VI. Izbornoj jedinici u 10. sazivu Hrvatskoga sabora, svoj mandat stavio u mirovanje, Predsjedništvo HDZ-a donijelo je odluku da se za zamjenika zastupnika odredi Mato Čičak- ističe se u priopćenju.

Ta odluka dostavlja se Hrvatskom saboru na daljnje postupanje, naveo je glasnogovornik HDZ-a Zoltan Kabok.

Saborski zastupnici s radom će nastaviti u 10 sati glasovanjem o odluci Mandatno-imunitetnog povjerenstva da se zastupnicima Draženu Barišiću (HDZ), Vinku Grgiću (SDP) i Darku Puljašiću (HDZ) skine imunitet radi provedbe kaznenog postupka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela.