Općinsko vijeće Farkaševac

MATIJA COPAK, načelnik Farkaševca: Želimo naš Farkaševac učiniti prepoznatljivim

Dnevni red vijećnici su odradili kroz sat vremena, a sve su odluke donijete jednoglasno
DSC_9352

Već 15. sjednicu u ovom sazivu odradilo je Općinsko vijeće Farkaševca. Dnevni red vijećnici su odradili kroz sat vremena, a sve su odluke donijete jednoglasno.

Načelnik Matija Copak vijećnicima je podnio izvještaj o radu u drugoj polovici 2022., što su vijećnici podržali bez ikakve rasprave.

-Drago mi je što su vijećnici jednoglasno podržali izvješće o mom radu. To znači da nakon gotovo dvije godine svi dišemo jednako i svi dišemo u razvoju Općine Farkaševac. Svi zajedno prepoznajemo potrebe našega društva i želimo naš kraj razviti u najboljem mogućem smjeru. Drago mi je što to možemo postići, jer to je i bio cilj moje kandidature za načelnika, da naš Farkaševac učinimo prepoznatljivim- kazao je nakon sjednice načelnik Matija Copak, otkrivši nam kako se tijekom ove godine očekuje niz projekta.

-Puno je tu ideja i realizacije svega što smo si zadali. Niz projekata je pred nama i vjerujem kako ćemo za njih ostvariti niz potpora na svim razinama- poručio je Copak.

Vijećnici su između ostaloga prihvatili Urbanistički plan uređenja gospodarske zone Farkaševac, za čije je formiranje glavni preduvjet izgradnja prometne mreže. Isto tako, prihvaćen je i plan Urbanističkog uređenja turističke zone Kabal, koja je ovom odlukom proširena, jer investitor AS lovni turizam u planu ima izgradnju kampa.

Na aktualnom satu moglo se detaljno čuti o uloženim financijskim sredstvima po mjesnim odborima.

-Radimo najbolje što znamo. Svaka je ideja dobro došla, i sve nastojimo realizirati, jer sva su nam naselja bitna- istaknuo je načelnik Copak, najavivši za ljeto manifestaciju Ljeto u Farkaševcu, za koji će kroz mjesec dana biti raspisan javni poziv.

Farkaševac
Politika