Marko Nujić zasukao rukave u Ždralovima, Mladost teži prema 2. HNL

Ove zime Nujić se odlučio za promjenu te je Trnje zamijenio za Ždralove

Ime Marka Nujića dobro je znano u nogometnom krugovima Zagreba i Zagrebačke županije. Gdje god je radio ovaj iskusni nogometni djelatnik iz Dugog Sela ostavio je traga. Posljednja destinacija bilo mu je Trnje, gdje je momčad napredovala iz sezone u sezone. No, ove zime Nujić se odlučio za promjenu te je Trnje zamijenio za Ždralove.

-Predsjednik me pozvao na razgovor i isprezentirao viziju razvoja kluba. Jednostavno, želio me dovesti i u tome je uspio. Trenutno su Ždralovi jedno veliko gradilište jer kraju se privode radovi na novom stadionu koji će imati 1000 natkrivenih mjesta- otkriva nam Nujić.

Jesensku polusezonu u 3. HNL Sjever, Ždralovčani su završili na četvrtom mjestu s 28 osvojenih bodova, pet više ima vodeći Polet iz Svetog Martina na Muri.

-Pokušat ćemo se što bolje pripremiti i na proljeće nadoknaditi zaostatak. Jedinstvena treća liga cilj je, dok nam je želja pokušati napasti i 2. HNL- kaže nam Nujić, koji tijekom ovog prijelaznog roka nije sjedio prekriženih ruku, već je dogovorio nekoliko značajnih transfera.

Posljednji u nizu je angažiranje mladog ciparskog reprezentativca Giorgosa Theodosioua, koji u Ždralove dolazi iz Jadrana LP. Osim Cipranina u klub su stigli Seid Behram, Ivan Baraban, Marko Guja, Hrvoje Džijan, Teo Herceg i Bruno Čovo.

Za 19. siječnja dogovorena je prijateljska utakmica protiv Varaždina, dok tri dana kasnije slijedi dvoboj protiv Jaruna, a kako nam je rekao sportski direktor Mladosti momčad će tjedan dana provesti i na pripremama u Medulinu.