Slaže se momčad za visoke domete

Mario Makarun zasukao rukave u NK Rugvica Savi. Klub do sada pojačalo šest igrača

Pripreme za novu sezonu Rugvica Sava započet će 22. srpnja
449928909_920417653224475_1150756235695914922_n

U tišini i bez velike pompe NK Rugvica Sava priprema se za novu natjecateljsku sezonu 4. NL- skupina B. Iako se u javnosti pojavila informacija kako je Rugvica Sava bila zainteresirana za mjesto Lukavca u 3. NL Centar, od takve birokratske igre se odustalo, te klub iz istoimenog općinskog središta nastavlja s pripremom za prvenstvo u petome rangu HR nogometa.

Završetkom sezone Uprava kluba prvotno je obznanila ime novog sportskog direktora Marija Makaruna, iza kojeg je i više nego uspješna epizoda u Samoboru, a istom scenariju nadaju se i u Rugvici gdje ne skrivaju visoke ambicije za nadolazeću sezonu u koju će momčad povesti Željko Štulec.

-Polako slažemo momčad za koju vjerujemo kako će biti konkurentna. Velika većina igrača nam je ostala, tako da bazu imamo, a na nama je sada da pronađemo karakterne dečke koji će svojom kvalitetom dodatno oplemeniti momčad. Za sada smo dogovorili šest igrača, iza kojih je već nekoliko sezona i u višim ligama, tako da vjerujem da su to za nas pojačanja. Uz povratnike u Rugvicu Josipa Topića i Matiju Munića koji su nam pristupili iz Trnja, novim igračima postali su i Tomislav Đurić i Josip Kesić iz Segeste, Josip Koprić iz Sesvetskog Kraljevca te Antonio Ćosić iz Kurilovca- rekao nam je sportski direktor Makarun koji i dalje mudro šuti o budućim koracima;

-Radimo i dalje. Naravno, da pratimo tržište i pregovaramo s igračima. Ne želimo ništa otkrivati dok ne bude gotovo- poručio je Makarun.

Pripreme za novu sezonu Rugvica Sava započet će 22. srpnja.

Rugvica
Sport