Nakon pet godina

Mario Makarun napustio Samobor: Došlo je vrijeme za odmor

Nakon što je došlo do sporazumnog rastanka s trenerom Svenom Raićem i njegovim pomoćnikom Željkom Štulecom, klub je nakon punih pet godina odlučio napustiti i sportski direktor Mario Makarun
DSC_0112

Turbulentni su dani za trećeligašem iz Samobora. Nakon što je momčad loše startala u nastavak prvenstva, jer u četiri odigrana kola osvojen je samo bod, dani nakon domaćeg poraza od Zagorca donijeli su velike klupske promjene.

Nakon što je došlo do sporazumnog rastanka s trenerom Svenom Raićem i njegovim pomoćnikom Željkom Štulecom, klub je nakon punih pet godina odlučio napustiti i sportski direktor Mario Makarun čijim je povratkom prije pet godina i započelo uzdizanje kluba na grane na kojima je nekad bio.

U tom razdoblju klub je osvojio naslov prvaka Jedinstvene županijske lige i Četvrte NL, a u proljeće 2021. u vitrine je pospremljen i trofej pobjednika Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije.

-Svaki početak ima i svoj kraj, rekli bi ljudi. Nakon dugih pet godina došlo je vrijeme za odmor. Želim zahvaliti svima koji su bili sa mnom u ovoj lijepoj priči oko kluba- poručio je Mario Makarun, koji se između ostaloga zahvalio obitelji na podršci te predsjedniku Mariju Vojvodi i dopredsjedniku Miri Čaraparu.

-Znam da klub s njima nema straha za budućnost- naglasio je Makarun.

Samobor
Sport