Festival igranja u Velikoj Gorici

Magic Leon, izložbe radova i fotografija mladih Velikogoričana, ali i zaboravljene igre čekaju vas sutra u centru Gorice

Festival igranja u Velikoj Gorici održava se u sklopu manifestacije Mjesec mladih i obitelji, u suradnji s Dječjim vrtićem Velika Gorica i Turističkom Zajednicom Grada Velike Gorice
Infografike Festival igranja Velika Gorica

Centar Rastimo zajedno u suradnji s Dječjim vrtićem Velika Gorica, a uz potporu inicijative The Human Safety Net organizira sutra od 10 do 12 sati Festival igranja na prostoru oko Muzeja Turopolja. Festival igranja u Velikoj Gorici održava se u sklopu manifestacije Mjesec mladih i obitelji, u suradnji s Dječjim vrtićem Velika Gorica i Turističkom Zajednicom Grada Velike Gorice.

Cilj Festivala je podsjetiti roditelje na važnost zajedničke igre s djecom i potaknuti uključivanje roditelja u igru s djecom. Na Festivalu igranja diljem Hrvatske volonteri će za roditelje i djecu pripremiti neke dobro znane, ali i pomalo zaboravljene igre kao što su „Djed i repa“, „Hoki-poki“, „Glazbene stolice“ i otkriti neke nove („Sadimo vrt“, „Kad me vodi mamina/tatina ruka, odrastam bez muka“).

Uvertira u Festival igranja, bit će nastup pobjednika devete sezone Supertalenta, Magic Leona.

-Ne propustite njegove originalne i najnovije čarolije koje će zasigurno oduševiti sve uzraste- poručuju iz Turističke zajednica Grada Velike Gorice.

Osim toga, za 11 sati u Centru za posjetitelje najavljeno je otvorenje izložbe radova iz projekta Zelena optika na temu „Turopoljska podgutnica” (u suradnji s Veleučilištem Velika Gorica i Gimnazijom Velika Gorica) i fotografija na temu „Obiteljska priča” (u suradnji s Učeničkom zadrugom Eugen / OŠ Eugena Kvaternika)

Događanja
Velika Gorica