Lukavec preokrenuo Croatiju, pa na kraju ostao bez pobjede

Sjajnu nogometnu predstavu pružili su danas nogometaši Lukavca, koji su na gostovanju u Hrastju kod direktnog suparnika za ostanak osvojili bod odigravši 3:3. Ostala je u taboru Lukavca mala žal za propuštenim, jer nakon prvih 45. minuta momčad se nalazila u ponoru, no u drugih 45. minuta na teren je istrčala neka druga momčad sve to rezultiralo je velikim preokretom.

Igrači Croatije nakon prvih 45. minuta imali su vodstvo od 2:0, no Lukavec preko novopridošlog Boška Guzine te dvostrukog strijelca Ivice Vračevića u potpunosti preokreće rezultat te ima vodstvo od 3:2, koje je domaća momčad uspjela anulirati u smiraj susreta za podjelu bodova.

-Što reći?! Nakon dva gola zaostatka na poluvremenu, na uvijek iznimno teškom gostovanju u Hrastju vratiti se, povesti sa 3:2 može samo momčad. Momčad koja ima znanje, u što nismo nikad niti sumnjali, ali i momčad koja je pokazala vjeru u sebe, borbenost i ogromnu želju.. Sve to su postigli oni, i ovaj put zajedno sa svojim navijačima koji ih nisu napustili i koji su isto tako vjerovali u ovaj preokret. To je put kojim želimo i kojim se nadamo da ćemo ići, tako da bez obzira na primljeni gol na kraju utakmice, vi ste danas dečki pobjednici za nas- poručili su iz Lukavca.