Advent u Dubravi

Lidija Bačić poziva na Advent u Dubravu: Vidimo se na najboljem Adventu u zemlji

HappyLand ulazi u svoj treći vikend
Zagreb: Koncert Želim život, zaklade Ana Rukavina na glavnom gradskom trgu Tomislav Miletic/PIXSELL

Općina Dubrava ove godine organizira bogatiji i raznovrsniji Advent u Dubravi. Za sve posjetitelje pripremljena je tako bogatu gastro – kulturna ponuda uz sjajan glazbeni program.

U petak, 15. prosinca, od 19.00 sati Udruga žena Sveta Margareta svim će posjetiteljima dijeliti čaj i kuhano vino, a vrhunac večeri zasigurno će biti koncert Lidije Bačić.

-Vidimo se 15. prosinca na najboljem Adventu u zemlji- poručila je Lidija Bačić, koja najavljuje sjajnu atmosferu, koju će dodatno podgrijati Grupa Mystic.

Adventski program nastavlja se u subotu, 16. prosinca od 16:00 sati kićenjem borova u HappyLandu u čemu će se kreativno okušati najmlađi, polaznici Dječjeg vrtića Dubrava, nakon čega će vrtićke skupine „mudrice“ i „limači“ održati prigodan nastup. U 17:00 sati slijedi nastup polaznika Osnovne škole Dubrava, nakon kojih će prigodnom točkom adventski program uveličati Mažoretkinje Općine Dubrava.

U 18 sati ispred župnog dvora predviđeno je paljenje treće adventske svijeće, nakon čega je od 19:00 sati predviđena podjela gulaša koji pripremaju vrijedni članovi Lovačke udruge Sokol Vukšinac uz nastup Show Banda Hawana.

Događanja
Dubrava