Legendarni Zvonko Bogdan i ove godine nastupa u kavani Johann Franck u Zagrebu

U subotu 7. ožujka veliki umjetnik, autor i pjevač Zvonko Bogdan održati će, sada već možemo reći tradicionalni koncert u intimnoj atmosferi kavane Johann Franck u Zagrebu

U subotu 7. ožujka veliki umjetnik, autor i pjevač Zvonko Bogdan održati će, sada već možemo reći tradicionalni koncert u intimnoj atmosferi kavane Johann Franck u Zagrebu.

Organizatori koncerta Miva galerija vina i Vinarija Zvonko Bogdan, ponosni su na dolazak ovog velikog umjetnika, koji već treću godinu s velikim veseljem u ožujku dolazi u Zagreb. Iako u pravilu koncerte održava vrlo rijetko, atmosfera na zadnja dva održana koncerta, pokazuje neopisivu energiju koju ovaj legendarni umjetnik unosi u svoj nastup, a svakako tome pridonosi i publika koja opušteno uživa u pjesmi, plesu i atmosferi Johann Franck kavane.

Ljubitelji starogradskih tamburaških izvedbi požurili su osigurati ulaznice za koncert, a pjevač Zvonko Bogdan i njegovi tamburaši zasigurno će osigurati nezaboravnu atmosferu i zabavu uz bezvremenske hitove, Govori se da me varaš, Ej salaši na sjeveru Bačke, Kraj jezera, Osam tamburaša s Petrovaradina, Ova pisma refren nema i mnoge druge.